Nie ilekroc razem tylko dla stosunku. To bedzie jak po skonczymy spozywac lub zakupy ona moze zapytac czy mamuski gdzie sie podziac. A ja spytam czy ona jest zajeta. W lubiany sposob spojrzec na siebie znajac usmiechnie sie a ona komunikuje zechce powrocic do mojego condo? Ach condo. Ma sie tam tylko z jednego motywu - azeby
sex otrzymac sie do naga. Nawet po raz glowny juz w niej po trzech strefa mysle ze to istnialo po naszym trzecim razem lunch natychmiast rozpoczal sporzadzac sie i rozbierania sie. To duzy fantazyjne kondominium a gdy tam jestem prawie tylko strefa I jest spedzic czas w lozku. I nadal nie rozmyslasz ze jestem biseksualna. Ale kiedy Blayne ma jej smietankowy uda rozpostarta ciagnac kolana wreczajac mi jej wilgotne rozane waginie
sex moge sobie pomoc chowam sie w jezyk w nim. Kocham robic jej orgazm znajac ze moge uciecha pani jest jeszcze wiecej radosci anizeli wyznaczeniu (zillions razy) ze moge wyrzadzic facet solidny kogut i cum. Blayne jest sexy renomowany pisk kiedy spusci a potem wrzaski i zwierzaki mnie zadowolony pomruk. Jest slodki i sexy.