Nie ilekroc razem tylko dla stosunku. To bedzie jak po przerwiemy konsumowac lub zakupy ona moze wypytywac czy mamus gdzie sie podziac. A ja spytam czy ona jest zajeta. W lubiany sposob spojrzec na siebie umiejac usmiechnie sie a ona powie zycze zwrocic do mojego condo? Ach condo. Ma sie tam tylko z jednego motywu - zeby
sex zdobyc sie do naga. Nawet po raz pierwszy juz w niej po trzech czesc sadze ze to egzystowalo po naszym trzecim razem lunch niebawem zapoczatkowal czynic sie i obnazania sie. To niezmierzony fantazyjne kondominium a gdy tam jestem prawie tylko czesc I jest spedzic czas w poslaniu. I nadal nie rozwazasz ze jestem dwuplciowa. Jednakze kiedy Blayne ma jej smietankowy uda rozpostarta ciagnac kolana ofiarujac mi jej wilgotne rozowe waginy
sex potrafie sobie pomoc chowam sie w jezyk w nim. Kocham fabrykowac jej wytrysk wiedzac ze potrafie przyjemnosc dziewczyna jest jeszcze wiecej rozkoszy anizeli utrwaleniu (zillions razy) ze potrafie zrobic osobnik twardy kur i cum. Blayne jest sexy slawny pisk kiedy spusci a potem lamenty i zwierzeta mnie zaspokojony pomruk. Jest slodki i sexy.