Nie kiedykolwiek razem tylko dla seksu. To bedzie jak po skonczymy konsumowac albo zakupy ona moze zapytac czy mateniek gdzie sie podziac. A ja spytam czy ona jest zajeta. W mocny sposob wygladac na siebie znajac usmiechnie sie a ona powie racze zwrocic do mojego condo? Ach condo. Ma sie tam tylko z jednego powodu - azeby
sex dostac sie do gola. Nawet po raz pierwszy juz w niej po trzech czesc sadze ze to bylo po naszym trzecim razem lunch niebawem zaczal fabrykowac sie i obnazania sie. To bezgraniczny fantazyjne kondominium a gdy tam jestem prawie tylko czesc I jest spedzic czas w wyrze. I nadal nie dumasz ze jestem biseksualna. Ale kiedy Blayne ma jej kremowy uda rozpostarta ciagnac kolana ofiarujac mi jej dzdzyste rozane waginy
sex moge sobie pomoc chowam sie w jezyk w nim. Kocham robic jej wytrysk wiedzac ze moge uciecha pani jest jeszcze wiecej rozkoszy niz przytwierdzaniu (zillions razy) ze potrafie zrobic delikwent pewny kurek i cum. Blayne jest sexy krzykliwy pisk kiedy spusci a potem skowyty i zwierzaki mnie zadowolony pomruk. Jest slodki i sexy.